Hydratačný olej po opaľovaní s červeným pomarančom Wooden Spoon 10ml vzorka

Kód: 0931
Novinka Tip BIO
Neohodnotené
Značka: WoodenSpoon
4,95 €
Skladom

Vystavovanie pokožky slnečnému žiareniu je pre ňu často stresujúce. Nepríjemné následky môžete zmierniť vďaka použitiu oleja po opaľovaní, ktorý sa šetrne postará o vašu pokožku. Dodá jej potrebnú hydratáciu, zmierni začervenanie a dokáže predĺžiť opálenie. Navyše vďaka svojmu zloženiu vašu pokožku príjemne osvieži, upokojí ju a rozjasní. Vyskúšajte olej vo forme 10ml vzorky, ideálnej na overenie jeho účinkov pred kúpou plnej veľkosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hydratačný olej po opaľovaní s červeným pomarančom Wooden Spoon 10ml vzorka

Vystavovanie tela na slnku je pre pokožku stresujúce a zvyčajne na to reaguje začervenaním, svrbením a tvorbou šupiniek. Ochrana pred slnečným žiarením je veľmi dôležitá, aby ste sa vyhli práve týmto následkom. Mlieko po opaľovaní Wooden Spoon zabraňuje starnutiu pokožky, znižuje začervenanie pokožky a predlžuje opálenie. Jeho zloženie je obohatené o vzácny baobab a červený pomaranč, ktoré pokožku hydratujú a obnovujú stratenú elasticitu. Všimnite si, že ide o 10ml vzorku, ideálnu na vyskúšanie účinkov tohto produktu.  

Použitie- aplikujte na čistú pokožku po slnení. Jemne masírujte až do úplného vstrebania. 

Pozor! Tento produkt neobsahuje UV ochranu!!

Zloženie: Cocos Nucifera Oil*(Coconut), Prunus Amygdalys Dulcis Oil*(Sweet Almond); Simmondsia Chinensis Seed Oil*(Jojoba); Macadamia Ternifolia Seed Oil*(Macadamia); Adansonia Digitata Seed Oil*(Baobab); Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed* (Blood Orange); Sambucus Nigra Seed Oil*(Elderberry); Rubus Idaeus Seed Oil* (Red Raspberry); Cucumis Sativus Seed Oil* (Cucumber); Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Sea Buckthorn).

*Organic certified ingredients

Dodatočné parametre

Kategória: Prípravky na opaľovanie
Hydratačný olej po opaľovaní s červeným pomarančom Wooden Spoon vzorka:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: