Novinky emailom
Nevypĺňajte toto pole:

Facebook

Ochrana osobných údajov

Chránime Vaše súkromie.

Prevádzkovateľ internetového obchodu SETCOM s.r.o., Pri Celulózke 1376, Žilina 01001, IČO: 36409600, IČ DPH: SK2020107969. Pri predaji a poskytovaniu všetkých služieb , potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov . Pred nakupovaním je potrebné sa zaregistrovať a pri registrácii je potrebné poskytnúť nasledujúce informácie o Vás:

-        Meno a priezvisko – presná adresa(resp. adresa, ktorá má byť uvedená na faktúre)

-        Vaša e-mailová adresa ,slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami

-        ďalšie adresy ( ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

-        telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)

-        v prípade , že nakupujete ako firma /živnostník, budeme potrebovať :

  • obchodný názov, adresa
  • IČO a IČO DIČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie)

Vaše údaje sú uchovávané na našom serveri a sú spracovávané pre účely vybavenia a doručenia vašej objednávky. Tieto údaje sú tiež dôležité pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu . V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky, doručovateľské služby, alebo pri registrácii nášho vernostného programu, databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy.

Taktiež disponujeme potvrdením o oznámení informačného systému osobných údajov z Úradu na ochranu osobných údajov SR, ktorému bolo pridelené identifikačné číslo 201422649.