Novinky emailom
Nevypĺňajte toto pole:

Facebook

Kozmetika s Marulovým olejom

 Olej Marula je považovaný za poklad afrického kontinentu.

Olej Marula sa lisuje za studena zo semien cenných exotických ovocných stromov rastúcich v ekologicky čistých oblastiach juhovýchodnej Afriky a Madagaskaru. Plod stromu Marula obsahuje 4 krát viac vitamínu C.
 
Olej Marula je tiež nazývaný "stromom slonov", ktorí sú schopní za touto nutričné ​​lahôdkou uraziť stovky kilometrov.
Marula olej je významným zdrojom prírodných tokoferolov a nenasýtených mastných kyselín. Dokonale sa absorbuje do pokožky, pričom nezanecháva nežiaduci pocit mastnj pokožky.Jeho veľkou prednosťou je ochrana pokožky pred pôsobením voľných radikálov, ktoré spôsobujú predčasné starnutie kože. Je právom považovaný za skutočného stážcu mladosti.

Viacúčelový Olej  Marula obsahuje účinné antioxidanty, vysokú koncentraciu živin, minerálnych látok a esenciálnych mastných kyselín, ktoré
chránia pokožku proti negatívnym vplyvom životného prostredia, podporuje bunkovú aktivitu, hlboko hydratuje a zamedzuje tvorbe vrások, obnovuje tvorbu kolagénu a tým zvyšuje elasticitu pleti.

Olej Marula má protizápalové a anti-mikrobiálne vlastnosti Marula olej obsahuje vysoké množstvo dôležitých antioxidantov, vrátane,
 
Vitamín C, tokoferol (vitamín E), tochotrienol, fenolové zlúčeniny, esenciálne aminokyseliny a flavinoidy.
 
11
1611116
Značky
Radiť podľa  
Stránka 1 z 1
2 položiek celkom