Novinky emailom
Nevypĺňajte toto pole:

Facebook


Kozmetika s Makadamiovým olejom

Makadamiový olej pochádza z plodov stromu makadámie trojlistovej (Macadamia ternifolia), ktorá rastie v dažďových pralesoch v Austrálií, v strednej Amerike a v južnej Afrike. Tento unikátny olej sa získava lisovaním semien za studena. V kozmetickej starostlivosti zohráva významnú úlohu vďaka svojim vynikajúcim blahodarným účinkom na pleť a vlasy.

Zároveň tiež býva neoddeliteľnou súčasťou exkluzívnych zmesí na masáže.Jemný makadamiový olej bohatý na výživné prvky má bledú farbu a disponuje jedinečným zložením, ktoré je podobné prirodzenému kožnému tuku. Pozoruhodné zloženie s vitamínmi A, B a E a s vysokým obsahom nenasýtených mastných kyselín zvyšuje vláčnosť i pružnosť suchej pokožky a vlasom dodáva luxusný pocit hydratácie a zdravia. Cenný olej tiež chráni vlasy pred vplyvom chemických látok a pred škodlivým UV žiarením.


Makadamiový olej bol podrobený rozsiahlym alergickým testom a závěr- nevyskytol sa ani jeden prípad alergickej reakcie. Výrobky s makadamiovým olejom nespôsobujú alergické reakcie ani tým ľuďom, ktorí trpia alergiou na orechy.

 
2
6126
Značky

Najpredávanejšie

Radiť podľa  
Stránka 1 z 1
5 položiek celkom